Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van onze webshop:

Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze voorwaarden. Een koopovereenkomst komt tot stand door verzending van de opdrachtbevestiging door ons aan de klant, naar aanleiding van een door de wederpartij gedane bestelling. De opdrachtbevestiging geschiedt direct na de bestelling in de vorm van een E-mail.

LEVERING

Uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden. De artikelen worden 5 dagen voor u gereserveerd. Is uw betaling dan niet binnen gaan de artikelen weer terug in de verkoop. Wij proberen de site zo actueel mogelijk te houden, het is echter mogelijk dat een artikel door u besteld, reeds is uitverkocht.

RUILEN

Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking terug gestuurd te worden. U kunt alleen een artikel ruilen voor een andere kleur (indien voorradig). De kosten en verzendrisico van het terug sturen zijn voor rekening koper. NB: SALE artikelen kunnen niet geruild worden.

RETOURNEREN

Retouneren binnen 14 dagen. Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (excl. Verzendkosten) binnen 10 dagen aan u overgemaakt worden. De kosten en verzendrisico van het terug sturen zijn voor rekening koper.

PRIJZEN

De door ons genoemde prijs is inclusief BTW en in Euro’s, maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Ook druk-, zet- of programmeerfouten worden voorbehouden

AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies/beschadigingen tijdens bestelling door TPG Post. Voor verzending met verzekering en verzending naar het buitenland gelden meerprijzen.

PRIVACY STATEMENT

De bescherming van uw privacy is belangrijk voor ons. Tenzij u er nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven,(bv. aanmelden nieuwsbrief) zal ’t Keppeltje uw gegevens alleen gebruiken voor de verwerking van uw bestelling.

KLACHTEN

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, neem dan even contact met ons op via email. we zullen altijd ons best doen om een, voor iedereen, aanvaardbare oplossing te zoeken. ’t Keppeltje gebruikt de modernste technieken, om de artikelen op de site te presenteren, kleurafwijkingen zijn echter altijd mogelijk. De reflectie van licht op de stof is nooit gelijk en ook de kleurafstelling op computermonitoren vertoont wel eens afwijkingen met de werkelijkheid.

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp